MADAME JEANETTE ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 441 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Madame Jeanette Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

22 apr 2024 om 21:36 Lange bezorgtijd. Lekkere tjauwmin en wat flauwe bami
21 apr 2024 om 23:09 Heerlijk eten
17 apr 2024 om 10:49 Vaste klant van madame jeanette altijd lekker eten en snel bezorgd
14 apr 2024 om 21:13 Maar ik zie te weinig vlees.
11 apr 2024 om 13:50 Lang niet zo een lekkere bruine bonen kipfilet gegeten ik bestel vanavond weer bij jullie
9 apr 2024 om 17:58 Alleen had ik niet de juiste bestelling gekregen. Ik had Javaanse bami besteld en kreeg Chinese bami voor in de plaats. Dat is wel jammer, maar voor de rest was het eten wel lekker.
7 apr 2024 om 19:41 Was lekker warm en op tijd bezorgd.
3 apr 2024 om 14:18 De bestelling was te duur, ik heb 7 euro extra moeten betalen per portie. In het restaurant zelf is het eten niet zo duur. Ik zal ook niet meer via thuisbezorgd bestellen. Eten was voor de rest perfect.
3 apr 2024 om 1:38 Was ait
30 mrt 2024 om 18:13 Grote saoto weinig rijst en spullen voor in de saoto ,het was totaal niet eten . En ook nog 19€ te hebben betaald
26 mrt 2024 om 14:19 Duur, maar altijd lekker.